jessie gustavssons blogg

Alla inlägg den 10 februari 2009

Av jessica - 10 februari 2009 20:31


 så nu var det kväll...

inte gjorde jag mkt  när jag kom hem idag..pluggade lite engelska..

satt här å tänkte om jag skulle städa garderoben..men jag tror jag skippar det ikväll tror inte jag orkar det...är lite trött...sitter här å glor lite på nätet..tittat lite på kläder å sugtat mig lite..skulle vilja skicka efter lite..men har inte pengar till det just nu..

vet inte varför jag satt mig å skrev här nu..hde inget vetigt å skriva iafl..hade vell tråkit skulle jag tro..


nääääää nu ska jag nog inte skriva mer...

Av jessica - 10 februari 2009 12:24


 just nu sitter jag uppe på ångströmsenheten...ska plugga lite engelsaka nu..förut satt jag å pluggade lite matte...har suttit här sen nio i mosrse..å ska sitta några timmar till...

sen innan jag går till bussen ska jag gå på biblioteket å låna lite böcker, coh så ska jag låna om en bok..

när jag kommer hem blir det vell till att man ställer sig å lagar någon mat..sen får jag vell se vad man hittar på sen...funderar om jag skulle ta å tvätta en vinterjacka som hänger i en garderob hemma å se om den blir renare å då kan jag slänga in en halsduk jag tänkt tvättat oxå...för om fläckarna försvinner från den jackan skulle jag kunna använda den sen medans jag tvättar jackan som jag använder nu..för den skulle behövas tvättas den med...få se om man gör det..


helgen som var har det inte hänt mkt....killens jänta var hos oss i helgen..hon blev sjuk på fredags kvällen..men var bar på lördagen å resten av helgen sen...på lördagkväll satt vi å såg på melodifestivalen...

annars har det inte hänt så mkt...bara vart hemma å de...


igår var jag hos mamma nästan hela dgaen...missade bussen igår,så då gick jag till mamma å drack lite kaffe...å där blev jag kvar ett bra tag...sen dök min moster upp med två av hennes söner...så när hon skulle hämta hennes dotter på dagis fick jag skjuts hem...så slapp man att gå hem i kylan..

 ja det va jätte kallt ute igår...det är det idag oxå...usch..undrar när det tänkte bli varmare ute...


nä nu ska jag ta å plugga lite....

Ovido - Quiz & Flashcards